Ravne klasične i kasetne tende

Ravne klasične tende imaju aluminijske zglobne ruke, a platno se namotava na cijev. Pružaju ugodan hlad na terasama i balkonima te u vrtovima.

Ravna  tenda ima nosive cijevi dimenzija 40 mm x 40 mm te aluminijske sklopive zglobne ruke s lancem tipa Fleyer i vijcima od nehrđajućeg čelika.

Ravne kasetne tende su vrlo slične klasičnim tendama. Razlikuje ih to što se kod kasetne tende cijev na koju je namotana tkanina, a i čitava konstrukcija kada je tenda sklopljena, nalaze u kutiji, koja ih štiti od nepovoljnih vremenskih utjecaja te tako produžuje trajnost tende. 

Metalni su dijelovi zaštićeni i prašno obojeni. Konstrukcija tende standardno dolazi u bijeloj boji, no uz nadoplatu ju je moguće obojiti u bilo koju boju RAL ljestvice.

Postoji nekoliko mogućnosti za upravljanje tendom. Tenda se može namotavati i odmotavati ručno, pomoću monokomandne palice. Ako je u tendu ugrađen elektromotor, upravlja se prekidačem ili daljinskim upravljačem, a moguće je i nadodati senzore za automatsko upravljanje.

Održavanja : metalni dijelovi vanjskog sjenila imaju visokokvalitetan zaštitni sloj. Kvalitetu ćemo najbolje očuvati tako da eloksirane i plastificirane dijelove redovito čistimo mekom mokrom krpom, pri čemu se ne preporučuje upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Tkanine se čiste vlažnom krpom, sapunicom ili usisavačem, ovisno o vrsti materijala.

  Tipovi ravnih tendi:

  RAVNA TENDA  SA SKLOPIVIM RUKAMA CARAVAGIO

  Maximalna širina: 590cm

  Maximalni izbačaj: 250cm

  RAVNA TENDA SA SKLOPIVIM RUKAMA RAFAELO

  Maximalna širina: 590 cm – 2 ruke; 1180 cm – 4 ruke; 1300 cm – 6 ruka

  Maximalni izbačaj: 350 cm

  RAVNA KASETNA TENDA ARES

  Maximalna širina: 550 cm

  Maximalni izbačaj: 300 cm

  RAVNA KASEZNA TENDA IRIS

  Maximalna širina: 400 cm

  Maximalni izbačaj: 250 cm

  Galerija