Automatska vrata

automatska ulazna klizna vrata

Zašto ugraditi automatska vrata

Automatska vrata najbolje su rješenje za objekte kod kojih postoji ili se očekuje velika frekvencija ljudi. Bilo da je riječ o trgovinama, hotelima, bankama ili bolnicama automatska vrata idealna su za bilo koji javni objekt sa velikim protokom ljudi.

Omogućavaju neograničeno kretanje, odnosno rješavaju problem nastanka gužve na ulasku u određeni prostor. Ovo rješenje omogućava Vašim kupcima, klijentima, gostima i pacijentima najlakši, najjednostavniji i najugodniji način ulaska u Vaš objekt.

Automatska klizna vrata traženo su rješenje u svim poslovnim zgradama, ali od posebne su važnosti i na mjestima koja imaju potrebu za higijenom i sigurnošću, kao što su prehrambene, kemijske, farmaceutske firme, bolnice i domovi zdravlja.

Osim automatskih kliznih vrata koja imamo u našoj ponudi, tu su i rotirajuća, ovisno o Vašoj želji i potrebi. Dok su automatska klizna vrata idealna kada se želi iskoristiti prostor, kao i kada u objektu želimo više dnevnog svjetla, automatska rotirajuća vrata eliminiraju gubitak energije te sprečavaju propuh.

Galerija