ALUMINIJSKI PROFILI 45 P – GRILJE

ALUMINIJSKI PROFILI 45P

alu stolarija okno
Linija profila bez prekinutog termičkog mosta za izradu zaokretnih, kliznih i preklopnih prozorskih kapaka, grilja i škura.

Zajednička karakteristika svih tipologija izvedbe je lakoća održavanja i dojam drvenih grilja i škura.

AluK Grupa razvila je ovaj proizvod kako bi udovoljila brojnim estetskim i funkcionalnim zahtjevima u skladu s tradicionalnom konstrukcijama koje se primjenjuju u pojedinim područjima.

Standardni kapak ima okvir doprozornika pričvršćen na zid te krila širine 45 mm. Kako bi prirodno osvjetljenje prostora bilo najprikladnije osobnim zahtjevima klijenata, letvice na krilima mogu biti fiksne, podesive ili s dijelovima koji se mogu otvoriti prema van.

alu stolarija okno

Klasična verzija se izrađuje bez okvira, a krila se u tom slučaju montiraju direktno na zid pomoću odgovarajućih šarnira. Ispune krila mogu biti puna ravna ploha, puna rebrasta ploha, kao i sve verzije fiksnih i podesivih letvica (lamela) koje se ugrađuju kod standardne verzije.

Specijalna verzija punih prozorskih kapaka nema okvir doprozornika/dovratnika. Krila se montiraju direktno na zid i nemaju okvir duž rubova.

Klizni prozorski kapci mogu biti izvedeni u dvije verzije: s vodilicama na gornjem dijelu ili s vodilicama i klizačima na podu. Ispune kod ove verzije mogu biti puna ploha ili letvice predviđene za standardnu i klasičnu verziju.

Dodatne informacije